Møt Forbundssekretæren!

Styret i Forbundet for Transpersoner i Norge har ansatt ny forbundssekretær. Hun heter Nina Staff og begynte i den nye jobben 1. februar 2017.

Men hvem er egentig Nina? Vi tok en liten prat for å lære mer.

Nina er født i 1955, og er fra Oslo.  

Hun er utdannet filolog, og i voksen alder som fotograf. Hun har sin yrkeserfaring fra Verdipapirsentralen, (VPS) hvor hun i 27 år jobbet som systemkonsulent. Arbeidet her har gitt henne verdifull organisatorisk erfaring. Hun sluttet på VPS i 2012, skiftet retning, og valgte å utnytte sin andre utdannelse og bli fotograf på heltid. Det medførte blant annet en reise til Myken, en eksotisk øy ytterst på Helgelandskysten, hvor hun bl.a. har skrevet en reise- og fotobok fra.   

Hennes fotografier har vært utstilt i Oslo, i Venezia og i Berlin. Hun arbeider nå med 2 store fotoprosjekter, "Flodhesten i dagligstuen", som omhandler oppvekst i en dysfunksjonell omgivelse,og "et fotoerindringsprosjekt" som  dreier seg om -  nettopp det, erindring. Nina er topp motivert for oppgaven og gleder seg å jobbe for oss i FTPN. 

Nina vil ha kontortid hver uke og blir å treffe på flere av våre aktiviteter, så vi får mange muligheter til å hilse på henne!