Emne med mange svar

Finnes det makeover salonger eller steder i Norge?

Skrevet den: 12. 06. 2017 [20:19]
nina-jeanette
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 547
Kopi av innlegget "Bryster og trekantbikinier" i tråden "Noen ganger er jeg dame. Hun heter Nina-Jeanette Quille". Det er en oppfølger til innlegg både i denne og den tråden.

Bryster og trekantbikinier
Tidligere i år skrev jeg bl.a. om bikinier i innleggene Bikini til begjær 27.03.2017 og Trekantbikini 31.03.2017. Der beskrev jeg hvordan trekantbikinier med innleggslomme kan fylles med brystproteser.

Utdrag fra innlegget "Brystproteser ++" 23.05.2017 i tråden "Finnes det makeover salonger eller steder i Norge?" der vi nylig hadde en runde om brystproteser:
"nina-jeanette" skrev:

[...] Det har også betydning om man har mye eller lite muskler eller spekk eller intet der brystprotesene skal festes til brystkassen. De med mye vev kan lage mer synlig kløft enn de med lite eller intet. Det samme gjelder jo naturbryster. I Bergen har jeg i hvert fall sett en transdame med betydelig synlig kløft og hørt en annens beretning om lange, fascinerte blikk fra en lesbisk bekjent. I filmen "Alt om min far" viser Esben Esther Pirelli Benestad noen av sine kløft- og utringningstriks.

Prinsippet disse tre benytter er inspirert av pushup-BHene. De skyver eget brystkassevev opp og inn. Brystprotesene festes på ytter- og/eller nedsiden. Dermed kan de få ganske mye vev som ser naturlig ut i en utringning. [...]


I nedenfølgende video viser Amanda Bucci, som er en cis fitnessdame med liten byste, hvordan man kan fylle en trekantbikini på en annen måte enn med brystproteser. Deretter bruker hun ovennevnte forskyvnings- og danderingsprinsipp. Sluttresultatet er en tilsynelatende større byste.

Det er mulig at det kan være lurt å sikre (bikini)toppen med kjoleteip. Brystvevforskyvningen og -danderingen kan antagelig sikres med puppeteip e.l. Sannsynligvis fungerer ingen av delene hvis man vil bade i bikinien.Sekvensen starter ved ca. 6.54 minutter (https://youtu.be/Qna5BR__sfw?t=414).

[Dette innlegget er redigert 1 ganger, sist den 12.06.2017 klokken 21:57.]Informasjon om forumet:

Akkurat nå er det 0 bruker online, hvorav 0 registrerte brukere og 0 gjester.
I dag har 8 registrerte brukere og 0 gjester vært/er online.

Online nå


www.ftpn.no har 1314 registrerte brukere, 2373 emner og 9381 innlegg. I gjennomsnitt er det skrevet 2.41 innlegg pr dag.