Emne med mange svar

Noen ganger er jeg dame. Hun heter Nina-Jeanette Quille.

Skrevet den: 10. 05. 2017 [19:43]
nina-jeanette
Emne oppretter
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 511
Parykkerfaringer
Noen parykkerfaringer hentet fra tråden "PARYKK":

Jeg tror at en parykkfagperson som kan sitt fag gjør en mye bedre jobb enn vi selv får til. Ja, en enkelt parykk er da gjerne dyrere enn internettkjøp, men man betaler både for en vare og en tjeneste. Dessuten blir det fort dyrt hvis man gjør mange bomkjøp. En parykk man knapt orker å gå med har man uansett ingen glede av, og da er det bortkastede penger uansett hvor billig den er.

Selv har jeg nå vært dame i nesten 12 uker. Jeg har brukt parykk de aller fleste dager fra morgen til kveld. Unntak er noen helgedager da jeg kun har vært hjemme alene, og turdager da jeg isteden har brukt lue med eller uten hestehalen. Nå er det med parykken som med brillene. Ofte merker jeg knapt at jeg har den på. Antagelig har jeg blitt vant til parykken samtidig som parykken har tilpasset seg meg. 

Jeg fikk god hjelp av en fagperson når jeg kjøpte parykk, og det tror jeg var meget smart. Parykken er lettstelt, frisyren og hårfargen passer meg meget godt. Jeg får ofte komplimenter for håret. Mange har trodd at det var mitt eget hår.

Nylig var jeg hos frisøren for å klippe herrehåret. Etter at klippingen var ferdig, tok jeg på parykken, og så ville frisøren dandre den mens vi snakket. Da trodde hun at det var en naturhårsparykk, men den har syntethår. En erfaren frisør trodde altså at syntethår var naturhår. Mange synes å tro at naturhår er det eneste saliggjørende, men det er galt ifølge min parykkforhandler. Syntetiske parykker har gjerne bedre bruksegenskaper, og selv erfarne frisører kjenner og ser altså ikke forskjell.
Skrevet den: 19. 05. 2017 [21:47]
nina-jeanette
Emne oppretter
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 511
Utdrag fra mitt innlegg i tråden "Gå ut for en drink":

Min modus operandi virker
Jeg vet at min metode virker. Jeg har gjennomført Real-life experience (RLE) i nesten 12 uker, og etter noen dagers opphold startet jeg igjen i dag. I går kjente jeg flere ganger lengselen.

Mine kollegers og andre menneskers observasjoner og tilbakemeldinger viser at min måte å være trans(dame) på virker. Det har gått riktig bra. Vi tror ikke det hadde gått noe i nærheten av like bra hvis jeg hadde fremstått som et "vandrende sirkus" eller en dragartist. Det ville heller ikke vært vellykket for mine cismedmennesker hvis de forsøkte det.

Man bør velge metode og væremåte tilpasset seg selv, sine omgivelser, hvordan man ønsker å fremstå og hva man ønsker å gjøre (f.eks. på arbeid vs. kun på Stensveen o.l.). Alle med et minimum av intelligens og folkeskikk tilpasser seg sine omgivelser i større eller mindre grad. Dét er både sunn fornuft og god folkeskikk.
Skrevet den: 12. 06. 2017 [20:14]
nina-jeanette
Emne oppretter
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 511
Bryster og trekantbikinier
Tidligere i år skrev jeg bl.a. om bikinier i innleggene Bikini til begjær 27.03.2017 og Trekantbikini 31.03.2017. Der beskrev jeg hvordan trekantbikinier med innleggslomme kan fylles med brystproteser.

Utdrag fra innlegget "Brystproteser ++" 23.05.2017 i tråden "Finnes det makeover salonger eller steder i Norge?" der vi nylig hadde en runde om brystproteser:
"nina-jeanette" skrev:

[...] Det har også betydning om man har mye eller lite muskler eller spekk eller intet der brystprotesene skal festes til brystkassen. De med mye vev kan lage mer synlig kløft enn de med lite eller intet. Det samme gjelder jo naturbryster. I Bergen har jeg i hvert fall sett en transdame med betydelig synlig kløft og hørt en annens beretning om lange, fascinerte blikk fra en lesbisk bekjent. I filmen "Alt om min far" viser Esben Esther Pirelli Benestad noen av sine kløft- og utringningstriks.

Prinsippet disse tre benytter er inspirert av pushup-BHene. De skyver eget brystkassevev opp og inn. Brystprotesene festes på ytter- og/eller nedsiden. Dermed kan de få ganske mye vev som ser naturlig ut i en utringning. [...]


I nedenfølgende video viser Amanda Bucci, som er en cis fitnessdame med liten byste, hvordan man kan fylle en trekantbikini på en annen måte enn med brystproteser. Deretter bruker hun ovennevnte forskyvnings- og danderingsprinsipp. Sluttresultatet er en tilsynelatende større byste.

Det er mulig at det kan være lurt å sikre (bikini)toppen med kjoleteip. Brystvevforskyvningen og -danderingen kan antagelig sikres med puppeteip e.l. Sannsynligvis fungerer ingen av delene hvis man vil bade i bikinien.Sekvensen starter ved ca. 6.54 minutter (https://youtu.be/Qna5BR__sfw?t=414).

[Dette innlegget er redigert 1 ganger, sist den 12.06.2017 klokken 21:56.]Informasjon om forumet:

Akkurat nå er det 0 bruker online, hvorav 0 registrerte brukere og 0 gjester.
I dag har 4 registrerte brukere og 0 gjester vært/er online.

Online nå


www.ftpn.no har 1287 registrerte brukere, 2364 emner og 9284 innlegg. I gjennomsnitt er det skrevet 2.44 innlegg pr dag.