Emner uten nye svar

Frisør tips

Skrevet den: 24. 10. 2017 [17:00]
Susannma
Emne oppretter
registert siden: 24.10.2017
Innlegg: 1
Hei, litt usikker på om dette er rett sted.

Men jeg er en skap transe, og egentlig greit fornøyd med det. Ingen planer om å endre på det.

Det jeg lurer på er om noen vet om det finnes noen frisører som kan hjelpe meg med hårklipp.

Utfordringen er at jeg alltid har hatt kort hår, og er for sjenert til å spørre min lokale frisør om hjelp til å klippe håret slik at jeg om et års tid kan prøve extentions. Har av en eller annen grunn til å prøve det, i forbindelse med en foto sesjon jeg planlegger neste år.

Vil tro de aller fleste frisører kan fikse dette, men som sagt jeg er alt for sjenert til å forklare hva jeg ønsker til min lokale frisør.

Jeg ser det er en oppe i Trondheim, men det blir litt for langt unna, holder til på sørvestlandet, men er ofte både øst og sørover. 
Skrevet den: 09. 11. 2017 [21:23]
Carla T.
registert siden: 20.03.2007
Innlegg: 759
Synd at du bor så langt i sør, har en førsteklasses frisørdama litt utenfor Ålesund som kan å klippe både dama, herrer, samt parykker og er 100% fordomsfri. Frøken Bakkemyr på Blindheims senteret, og hun har sminket meg sikkert et halvt dusin ganger.

Carla T.
Skrevet den: 10. 11. 2017 [17:41]
nina-jeanette
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 601
Jeg har skrevet om mine frisørbesøk i tråden "Noen ganger er jeg dame. Hun heter Nina-Jeanette Quille" på side 2, 6 og7. Styremedlem Anfin Anne har en favorittfrisør på Toten.

I tillegg til frisørene i salongen jeg benytter har jeg snakket med en butikkinnehaver som tidligere var frisør.

Alle forteller at man i frisørmiljøet er vant til mangfold gjennom mange år. Det er bl.a. et yrke som er kjent for å ha en overhyppighet av homofile. De fleste i frisørstanden ligger nok foran gjennomsnittsnordmannen på dette området.

Mitt råd: Velg en (dame)frisør på et sted du er komfortabel med. Du vil med stor sannsynlighet bli godt mottatt og ivaretatt.

En god parykk kan forøvrig være et godt alternativ til hårekstensjon/-forlenging. Jeg har skrevet om parykk i tråden "Noen ganger er jeg dame. Hun heter Nina-Jeanette Quille" og andre tråder.Informasjon om forumet:

Akkurat nå er det 0 bruker online, hvorav 0 registrerte brukere og 0 gjester.
I dag har 0 registrerte brukere og 0 gjester vært/er online.

Online nå


www.ftpn.no har 1359 registrerte brukere, 2405 emner og 9568 innlegg. I gjennomsnitt er det skrevet 2.37 innlegg pr dag.