Emne med mange svar

vil damer ha oss ???

Skrevet den: 17. 01. 2018 [18:57]
nina-jeanette
registert siden: 13.08.2013
Innlegg: 583
"jasminetv" skrev:

Jeg har snakket med noen kvinner i en slags datingsituasjon og de synes det er spennende, men det blir for mye kvinne (lurer på hvorfor de tok kontakt... ).


Allerede da jeg ble medlem av FPE-NE RN (som nå heter FTPN) fikk jeg raskt vite at mange medlemmer opplevde langt mer interesse fra damer når de selv var damer enn når de var menn. Tidligere leder og sekretær Turid Vang fortalte endog om en episode under et foredrag på en høyskole der en uplanlagt, lærerinitiert håndsopprekning viste at en betydelig andel av damestudentene + lærer hadde slike følelser.

"jasminetv" skrev:

Autogynefil er jo en variant av trans* med en klar seksuell komponent, men det er faktisk stor fare for isolasjon fordi man ofte vil ha vanskelig for å finne partner. 


Store medisinske leksikon: autoerotikk (https://sml.snl.no/autoerotikk):
Autoerotikk er uttrykk for erotisk/seksuell opphisselse rettet mot en selv.
[...]
Autoerotisme ses noen ganger i tilslutning til kjønnskryssing og gis da gjerne betegnelser som autoandrofili (tenner på seg selv som mann/mannlig/maskulin) eller autogynefili (tenner på seg selv som kvinne/kvinnelig/feminin).

Et naturlig spørsmål er jo om disse er interessert i en partner, men autogynefilien kan jo være en av flere komponenter i deres seksuelle/romantiske legning. Uansett er vel selve autogynefilien i sin natur en enpersonsaktivitet/-følelse(?)

"jasminetv" skrev:

Ved transseksuell er det et mindre problem fordi man er feminin/maskulin (avhengig av om man er tildelt mann/kvinne ved fødsel) i utgangspunktet og lettere passerer som det kjønnet man føler seg hjemme i. 


Jeg forstår visst ikke hva du mener med dette.

Kjønnsidentitet og kroppens fysikk og utseende trenger langtfra å stemme overens med samfunnets kjønnsnormer. Eksempel: Man har kroppen til Arnold Schwarzenegger eller en amerikansk fotballspiller og kjønnsidentiteten er dame.

"jasminetv" skrev:

Mulig det derfor finnes en tilstand som kalles for gynemimetofili - man tenner på andre trans* icon_smile.gif


Det kan se ut som om du forveksler begreper.

https://en.wiktionary.org/wiki/gynemimetophilia
gynemimetophilia (uncountable)
(paraphilia) A sexual attraction to trans women or to males who look and act like women (gynemimetics).

https://en.wikipedia.org/wiki/Attraction_to_transgender_people#Academic_terms
Sexologists have created numerous terms for preferential attraction to transgender people. John Money and Malgorzata Lamacz proposed the term gynemimetophilia to refer to a sexual preference for male-assigned people who look like, act like, or are women, including crossdressed men and trans women. They also proposed the term andromimetophilia to describe a sexual attraction to female-assigned people who look like, act like, or are men.
Skrevet den: 18. 01. 2018 [00:42]
Kathrine
registert siden: 01.08.2011
Innlegg: 487
Det korte svaret er JA og NEI. 
Mye kommer an på din person, som mann og kvinne. Rett og slett hvordan du er og hvordan du fremstår. Mangel på selvtillit kan ødelegge mer enn hva du har mellom beina.

Det finnes de som tenner på det at man har eksempelvis penis, men ser ut som en dame, så mye at sikringer går. Likevel er det de som virkelig vil investere i en som den personen man er. Tro meg, de er der ute i mangfold. Altså man kan snakke om transmangfold, men mangfoldet i CIS-verdenen er da minst like utbredt. Med tanke på hva de aksepterer, tenner på, vil ha, vil ikke ha, hva de vil prøve og så videre.

Spørsmålet er like innfløkt som enkelt. Til syvende og sist er det deg og din person som står for hva du kan få av damer. Ikke la deg hvile på en idé med at siden du er en transperson så har du ikke draget på damer lenger. Går du i den fella så har du allerede tapt. Men, det er nå mine tanker da.
Lykke til icon_smile.gif
Skrevet den: 18. 01. 2018 [19:06]
tanja609
Emne oppretter
registert siden: 15.07.2012
Innlegg: 72
"Kathrine" skrev:


Spørsmålet er like innfløkt som enkelt. Til syvende og sist er det deg og din person som står for hva du kan få av damer. Ikke la deg hvile på en idé med at siden du er en transperson så har du ikke draget på damer lenger. Går du i den fella så har du allerede tapt. Men, det er nå mine tanker da.
Lykke til icon_smile.gif


Godt formulert,

Nyskjerrig og KontaktsøkendeInformasjon om forumet:

Akkurat nå er det 0 bruker online, hvorav 0 registrerte brukere og 0 gjester.
I dag har 0 registrerte brukere og 0 gjester vært/er online.

Online nå


www.ftpn.no har 1347 registrerte brukere, 2395 emner og 9508 innlegg. I gjennomsnitt er det skrevet 2.39 innlegg pr dag.