Ikke besvart emne

Fra planleggingsmøte og idedugnad for lokallag for FTPN på Romerike

Skrevet den: 05. 02. 2018 [23:12]
elintv
registert siden: 14.02.2005
Innlegg: 224
Da har vi hatt planleggingsmøte og idedugnad for et lokallag for Forbundet for transpersoner her på Romerike. Møtet var hjemme hos meg, og det er tydelig at mange synes jeg bor langt uti "huttaheita". Men vi ble 5 personer i alle fall.
Resultatet er at vi holder stiftelsesårsmøte for lokallaget 14. april. Da har Forbundet sentralt årsmøte, og vi har vårt i samme lokaler 1 time før. Det ligger an til at jeg blir styreleder, og at det blir valgt 2 til, til styret. Birna har sagt seg villig til å delta i styret som kasserer.
Som aktiviteter å satse på blir det 4 lukkede Mangfoldskafeer for transspersoner og våre venner. Vi prøver å finne et hyggelig idrettslag med garderobe i klubbhuset, som vil leie ut til oss disse 4 kveldene i året. Ellers satser vi på å gå ut på de store tettstedene på Romerike noen ganger hvert år for å gjøre oss synlige. Videre kan vi planlegge å besøke et og annet koselig sted på Romerike, f.eks. møtes en søndag og spise middag på Meierigården på Lørenfallet eller Bygdetunet på Hemnes.
Dette finner vi ut av fremover, jeg gleder meg veldig til å skape et godt miljø for alle typer transpersoner her på Romerike.
Vi rakk ikke å snakke så mye om det, for det blei ei skikkelig skravlekule her, men vi må også jobbe litt politisk og se på kommunene her på Romerike sine LHBT-handlingsplaner, og påvirke dem for at også transpersoner skal være inkludert i disse. Noen kommuner mangler sikkert slike planer, og da må vi sammen med f.eks. FRI Oslo og Akershus, jobbe for at kommunene lager slike planer.
Det skal bli spennenede å jobbe med å bygge opp et slikt lokallag. Det som også ligger mitt hjerte nær er at vi også skal være et lag for kvinne til mann-transpersoner. Jeg håper også de kan føle seg hjemme hos oss, og at de også vil få til aktiviteter de ønsker.
Sånn for øvrig kan alle medlemmer i FTPN, også delta selv om de bor andre steder i landet

[Dette innlegget er redigert 6 ganger, sist den 06.02.2018 klokken 13:16.]Informasjon om forumet:

Akkurat nå er det 0 bruker online, hvorav 0 registrerte brukere og 0 gjester.
I dag har 3 registrerte brukere og 0 gjester vært/er online.

Online nå


www.ftpn.no har 1352 registrerte brukere, 2401 emner og 9556 innlegg. I gjennomsnitt er det skrevet 2.39 innlegg pr dag.